Billede af Santa Barbara Golf & Ocean Club
Billede af Santa Barbara Golf & Ocean Club
Billede af Santa Barbara Golf & Ocean Club
Billede af Santa Barbara Golf & Ocean Club
Billede af Santa Barbara Golf & Ocean Club

Adresse: Av. del Atlàntico, s / n, 38620 Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Santa Barbara Golf & Ocean Club


Vinder af Trip Advisors 2014 Certificate of Excellence og RCI Gold Crown Travel and Leisure Group er stolte af at tilbyde timeshare videresalg på Santa Barbara Golf og Ocean Club. Fundet i Spaniens Tenerife denne udvej gør for en fantastisk komme væk. Feriestedet kan findes blandt allokerende landskaber og smukke blomsterhave. Gæster, der bor på dette familievenlige feriested, kan gøre alt fra at benytte sig af fitnesscentret, slappe af i boblebadet, bruge saunaen eller tage en dukkert i den store pool. Gæsterne på Santa Barbara Golf and Ocean Club kan endda benytte liggestole og nyde en drink i poolbaren med udsigt over havet. Golfentusiaster bør være tilfredse med golfbanen, selvom det anbefales at foretage forudgående bookinger for at undgå skuffelse. Alternativt kan gæsterne bruge putting green eller driving range.

Nærliggende aktiviteter til Santa Barbara Golf og Ocean Club omfatter en ubådsafari, golfbaner, quad biking, dykning, fiskeri og markeder. Timeshare ejere kan endda nyde Reserva Ambiental de San Blas naturreservat. Der er også en række barer og klubber i nærheden, der gør for et aktivt natteliv.

Timeshare til salg på Santa Barbara Golf og Ocean Club kommer i en række studio, et soveværelse, to soveværelse og tre værelses lejligheder. Studiolejlighederne har aircondition, har et rummeligt badeværelse, udstyret køkken, fladskærms-tv og dobbeltseng. Studiolejlighederne her alle omfatter en individuel balkon typisk med udsigt ud mod havet. Lejligheder med 1 soveværelse har en kingsize-seng og sovesofa i det rummelige opholdsstue for gæster. To værelseslejligheder på Santa Barbara Golf og Ocean Club er ikke kun rummelige og smagfuldt indrettede, men har også to badeværelser, der gør det nemt at leve mens du nyder din timeshare. Lejligheder med 2 soveværelser har balkon i nogle boliger, en dobbelt sovesofa, kingsize-seng i soveværelse og to enkeltsenge i det andet soveværelse. Alle tre værelses lejligheder har balkon.

Santa Barbara Golf & Ocean Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Supermarked, Handicappede enhed, Elevator / lift, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Squash , Tennis (Nærliggende), Vandski (6.0 miles), Wind Surfing (9.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køber Santa Barbara Golf & Ocean Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Santa Barbara Golf & Ocean Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Santa Barbara Golf & Ocean Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Santa Barbara Golf & Ocean Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Santa Barbara Golf & Ocean Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Santa Barbara Golf & Ocean Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Santa Barbara Golf & Ocean Club kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.