Billede af Whitbarrow Village
Billede af Whitbarrow Village
Billede af Whitbarrow Village
Billede af Whitbarrow Village
Billede af Whitbarrow Village

Adresse: Berrier, Penrith, Cumbria, CA11 0XB, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.seasonsholidays.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Whitbarrow Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Bekvemt beliggende kun 15 minutters kørsel fra Junction 40 på M6 motorvejen, Whitbarrow Village nyder en af ​​de mest maleriske steder i Englands glorværdige Lake District. Det timeshare udvej har 45 smagfulde konverteringer fra de oprindelige naturbygningsbygninger fra 18-tallet, 29 nybyggede stalde, en brostensbelagte landsbygade, en traditionel landsbybar og en restaurant. Vælg mellem studier, lejligheder med 1, 2 og 3 soveværelser, alle komplette med alle moderne bekvemmeligheder, men hver beholder sin unikke historiske karakter. Leisure Club omfatter opvarmet indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, fitnesscenter, squash, pool og minigolf.

Køber Whitbarrow Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Whitbarrow Village før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Whitbarrow Village, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg i Whitbarrow Village

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Whitbarrow Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Whitbarrow Village.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Whitbarrow Village kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.