Billede af Sharm Inn
Billede af Sharm Inn
Billede af Sharm Inn
Billede af Sharm Inn
Billede af Sharm Inn

Adresse: Om Elseid Cliff, Sharm el-Sheikh
Sydsinai, EGYPT
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Sharm Inn? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Sharm Inn til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Sharm Inn faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Medicinsk faciliteter (6.0 miles),
Lufthavn
Sharm el-Sheikh International - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd en hjemmefra oplevelse på Sharm Inn

Når du køber timeshare på ejendomme som Sharm Inn, er du garanteret en årlig flugt. Det vil hurtigt blive dit hjem hjemmefra og tilbyde en unik, fredelig pause fra dit hverdagsliv.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sharm Inn, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sharm Inn, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sharm Inn

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sharm Inn ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Sharm Inn.

Alle søger Sælge timeshare brug af Sharm Inn kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.