Foto af Shell Vacations Club
Foto af Shell Vacations Club
Foto af Shell Vacations Club
Foto af Shell Vacations Club
Foto af Shell Vacations Club

Adresse: 40 Skokie Blvd. Suite 350, Northbrook,, IL 60062, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.shellvacationsclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Shell Vacations Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hvis faste eller endda flydende timeshare uger er for begrænsende for dig, hvorfor ikke overveje timeshare point? Disse er ofte meget mere fleksible og velegnede til dem, der elsker at rejse, udforske og opdage. Tag f.eks. Shell Vacations Club. Hvis helligdage er en del af din livsstil, er dette produktet til dig. Deres portefølje består af en bred vifte af fantastiske steder rundt om i USA, Canada og Hawaii, hvilket betyder at du kan rejse kontinentets længde og bredde uden at skulle betale ublu penge.

Din bolig kan tilpasses dine krav med hensyn til størrelse og faciliteter. Romantiske par getaway til Waikiki Beach? Udvidet familiesammenføring i Anaheim? Uanset hvilken slags ferie eller størrelse af dit parti, vil du stadig opleve det "hjem væk fra hjemmet" følelse i fantastiske omgivelser. De fleste feriesteder i porteføljen er placeret i centrum af kulturelt rige områder, eller ved en fantastisk natur, hvilket betyder, at du aldrig vil have til bedre steder.

Yderligere fordele ved systemet kan omfatte fremragende fleksibilitet, krydstogter, eksklusive planlægningsværktøjer, udflugter og meget mere. Plus, du kan bytte til over 3,000 resorts uden for kerneporteføljen! Så hvad er det? Vil du gerne gå golf i Scottsdale, Arizona? Opdager Chinatown i San Francisco? Vinsmagning i Napa Valley? Snowboarding og skiløb i Whistler? Solopgang ser på toppen af ​​Mauna Kea? Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere ved, at med Shell Vacations Club, behøver du ikke vælge. Hvorfor begrænse dig selv? Forhør dig i dag!

Køb Shell Vacations Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Shell Vacations Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Shell Vacations Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Shell Vacations Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af ejendom i Shell Vacations Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Shell Vacations Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Shell Vacations Club kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.