Foto af Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy
Foto af Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy
Foto af Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy
Foto af Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy
Foto af Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy

Adresse: 520 Aleka Loop, Kapaa, Kauai, HI, 96746, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.shellvacationsclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Nogle Enheder, Ingen / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Strand, Børne s Pool, Træningsudstyr, Handicappede enhed, Restaurant, Spa, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (1.0 miles), Medicinsk faciliteter (3.0 miles), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (I nærheden),
Lufthavn
Lihue - (8 miles - 12 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy

Når du køber timeshare på ejendomme som Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy-ejendommen. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Shell Vacations Club på Kauai Coast Resort på Beachboy kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.