Foto af Shenandoah Crossing
Foto af Shenandoah Crossing
Foto af Shenandoah Crossing
Foto af Shenandoah Crossing
Foto af Shenandoah Crossing

Adresse: 174 Horseshoe Circle, Gordonsville, VA, 22942, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.bluegreenonline.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Shenandoah Crossing? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Shenandoah Crossing til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Shenandoah Crossing Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), tæppe (alle enheder), opvaskemaskine (alle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), køkken (alle enheder, fuld), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder), spabad/varmt Badekar (nogle enheder),
Resort faciliteter
Sejlsport (udstyr tilgængeligt), Børnepool, Konferencefaciliteter, Motionsudstyr, Fiskeri, Spillerum, Golf (udstyr tilgængeligt), Handicappet enhed, Ridning, Sø, Tøjvask, Legeplads, Restaurant, Swimmingpool (indendørs/udendørs), Tennis (udstyr tilgængeligt),
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (15.0 miles), Langrend (40.0 miles), Downhill-skiløb (40.0 miles), Dagligvarebutik (5.0 miles), Live underholdning (30.0 miles), Medicinske faciliteter (30.0 miles), Shoppingområde (15.0 miles) , Skiskole (40.0 miles),
Lufthavn
Charlottesville - (30 miles - 48 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Nyd en hjemmefra oplevelse på Shenandoah Crossing

Når du køber timeshare på ejendomme som Shenandoah Crossing, er du garanteret en årlig flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra dit hverdagsliv.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Shenandoah Crossing, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Shenandoah Crossing, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved Shenandoah Crossing

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Shenandoah Crossing ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Shenandoah Crossing.

Alle søger Sælge timeshare brug af Shenandoah Crossing kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.