Foto af Sheraton Vistana Resort
Foto af Sheraton Vistana Resort
Foto af Sheraton Vistana Resort
Foto af Sheraton Vistana Resort
Foto af Sheraton Vistana Resort

Adresse: Sheraton Vistana Resort Villas, 8800 Vistana Center Drive, Orlando, Florida, FL 32821, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.starwoodvacationownership.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Sheraton Vistana Resort


Hvis du søger at flygte til et sted, hvor monotoni ikke eksisterer, og solskin er vedvarende, overveje timeshare På Sheraton Vistana Resort i Orlando, Florida. Der er altid noget at lave på dette feriested, hvad enten du bor på stedet eller eventyr på en af ​​de mange nærliggende parker. Et af de mest populære rejsemål for overnatning i området byder på udvej af rummelige villaer og lejligheder, der passer til enhver fest, sammen med fritidsfaciliteter såsom basketballbaner, opvarmede swimmingpools, en massageservice og spabad og et fitnesscenter på 24-timen. Transport til de lokale parker - som SeaWorld, Universal Studios og Walt Disney World - er nemt, uanset om du kører eller bruger de forskellige busser og pendulkørsler.

Når du vender tilbage til udvej efter en spændende dag ud og om, skal du lave mad i dit fuldt udstyrede moderne køkken eller bestille i fra en af ​​de mange nærliggende spisesteder. Du kan endda spise på stedet på Flagler Station Bar and Grill - der er navngivet for amerikansk industriist Henry Flagler, en af ​​grundlæggerne af Florida East Coast Railway - i en uformel atmosfære. Til din næste timeshare investering, Rejse og fritid gruppe Kunne ikke være mere tilbøjelige til at præsentere Sheraton Vistana Resort.

Sheraton Vistana Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Børne s Pool, Træningsudstyr, Spillelokale, Supermarked, Handicappede enhed, Elevator, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool, Tennis (Udstyr til rådighed), Spabad / Whirlpool,
Nærliggende faciliteter
Strand (60.0 miles), Sejlsport (1.0 miles), Fiskeri (15.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Sø (Nærliggende), Live Underholdning (1.0 miles), Medicinsk Udstyr (1.0 miles), Racquetball (5.0 miles), shoppingområde (i nærheden), vandski (i nærheden)
Lufthavn
Orlando International - (18 miles - 28 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndag

Køb Sheraton Vistana Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sheraton Vistana Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sheraton Vistana Resort, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sheraton Vistana Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sheraton Vistana Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sheraton Vistana Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Sheraton Vistana Resort kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.