Foto af Sol Melia Vacation Club
Foto af Sol Melia Vacation Club
Foto af Sol Melia Vacation Club
Foto af Sol Melia Vacation Club
Foto af Sol Melia Vacation Club

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Sol Melia Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En point-baseret timeshare Ejerskab med Sol Melia Vacation Club er en mild påmindelse om de vigtigste ting i livet. Med det kontinuerlige angreb af aftaler og forfaldsdatoer er det for nemt at forsømme dig selv og din familie. Der er næppe tid til at grine og lege. Sol Melia Vacation Club ændrer alt det. Dine årlige point gør din familie tid til en prioritet. Hvert år har du mulighed for at slappe af og genoprette forbindelse og bare nyde hinandens virksomhed. På toppen af ​​din to-do liste er at jagte solskin, glæde i dine interesser og udforske og opdage de smukkeste og eksotiske destinationer i verden.

Dit medlemskab giver dig adgang til tre hundrede og halvtreds hoteller i tredive og fem lande på fem kontinenter, sammen med over tre og et halvt tusind tilknyttede feriebyer over hele verden. Nyd en luksuriøs ferie en gang, gå naturen tripper den næste, og oplev det bedste af byliv. Intet kan stoppe dig. Planlæg din ferie med din familie. Der er ingen bekymring, fordi du kan gemme, låne, kombinere, accelerere eller konvertere dine point. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er sikker på, at dette er et medlemskab, du aldrig vil fortryde. Forkæl dig selv og din familie lidt. Du fortjener det.

Køb Sol Melia Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sol Melia Vacation Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sol Melia Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sol Melia Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Sol Melia Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sol Melia Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sol Melia Vacation Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.