Foto af St. James Club
Foto af St. James Club
Foto af St. James Club
Foto af St. James Club
Foto af St. James Club

Adresse: Mamora Bay, St. Pauls, St. Johns, Antigua og Barbuda, Caribien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.stjamesclubantigua.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på St. James Club


Oplev et caribisk paradis i form af timeshare på St James Club, Antigua. Dette fantastiske resort med alt inklusive, beliggende på en hundrede hektar stor sydøstlig halvø, er et eksklusivt tilflugtssted. Atmosfæren her kan sammenlignes med en afslappet strandklub, men standarderne og servicen her er alt andet end afslappet. Gæster og ejere kan vælge at trække sig tilbage fra verden eller dyrke spændingssøgende vandsport, for blot at nævne én lokal bekvemmelighed.

Udvej tilbyder et bredt udvalg af enten værelser, suiter eller villaer. Nogle af disse tilbyder direkte adgang til stranden med private terrasser og overdådige indendørs møbler. Vores kunder fortæller os, at de elsker at besøge år efter år for at se, hvad der er nyt - udvej har et ry for konstant at geninvestere for at give gæsterne den bedste oplevelse muligt. Dip en tå i det kølige blå vand og drage fordel af de gratis vandsportsfaciliteter (kajaksejlads, vandcykling og katamaran sejlads er alle på tilbud). Der er også seks puljer at nyde, sammen med et helt nyt fitnesscenter, salon og spa. De imødekommer endda fuldt ud familier, med dedikerede børns faciliteter.

Fire restauranter på stedet kan rumme enhver smag, fra afslappet til kontinental. Alternativt kan du spise i hjemlige omgivelser med et fuldt udstyret køkken og spiseterrasse til din rådighed - perfekt til mere intime aftener under solnedgangshimlen. For dem, der ønsker at slappe af, vil personalet bringe drikkevarer direkte til dig, endda blande dem direkte på stranden! For en ferie, der er et stykke over resten, kan Travel and Leisure Groups timeshare-mæglere ikke tale højt nok om St. James Club.

St. James Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Strygejern og strygebræt tilgængeligt, Vækkeur/clockradio, Hårtørrer, Toiletartikler til badeværelset, Fjernsyn: Kabel/satellit, Kaffemaskine, Varme/kølesystem: Aircondition, Loftsventilator, Ryger/ikke-rygerværelser (tilgængelig efter anmodning), Udendørs beboelsesrum: Terrasse , Balkon / Terrasse, Sikkerhedsboks / pengeskab i enhed, Sikkerhedsudstyr, Telefon
Resort faciliteter
Gavebutikker eller aviskiosk, boblebad, salon, swimmingpool, restaurant, spa - negleservice, spa - massage, spa - ansigtsbehandlinger, spa - kropsbehandlinger, fitnesscenter
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (i nærheden), Golf (i nærheden), Kasino / hasardspil (i nærheden)
Lufthavn
VC Bird International Airport
Tjek ind / ud
15: 00 - søndag, fredag, lørdag

Køb St. James Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej St. James Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med St. James Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på St. James Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge St. James Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med St. James Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af St. James Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.