Foto af Sundream Vacation Club på Island Village
Foto af Sundream Vacation Club på Island Village
Foto af Sundream Vacation Club på Island Village
Foto af Sundream Vacation Club på Island Village
Foto af Sundream Vacation Club på Island Village

Adresse: Avenida Østrig 46, San Eugenio Alto, 38660 Costa Adeje, Tenerife, De Kanariske Øer, Spanien,
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Sundream Vacation Club på Island Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


At have en timeshare ejerskab i Sundream Vacation Club på Island Village er som at have en dyrebar kasse med godbidder. Alle de generositeter, som Tenerife i Spanien byder på, er let tilgængelige fra dette 3-stjernede Condo. Middelhavsstil enheder sætter gæster kun ti minutter fra Torviscas, Troya og Los Cristianos strande. I nærheden er også Puerto Colon Yacht Marina, Magma Kunst- og Kongrescenter og Octopus Aquapark. Masser af shopping, restauranter og barer omgiver også udvej.

For at tilføje til din fritid er der et kasino på stedet plus to udendørs swimmingpools med barer. Der er også trådløs internetadgang på offentlige områder. Andre faciliteter til at tjene dig inkluderer en udflugtsservice og biludlejning, parkering, 24-timers reception og dagligvarebutik.

I mellemtiden vil lejlighederne med selvforplejning også glæde dig og placere dig i fuld ferie mode. Lad al spænding og slappe af i dit rums private terrasse eller have med udsigt over bakkerne. Oplev det marmorerede badeværelse med spabad og nyd andre faciliteter på værelset, såsom et fuldt udstyret køkken og spiseplads samt opholdsstue med satellit-tv og sovesofa. Med alle disse bestemmelser, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er sikker på at du vil have en utrolig flugt på Sundream Vacation Club på Island Village.

Køb Sundream Vacation Club på Island Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sundream Vacation Club på Island Village, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sundream Vacation Club på Island Village, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sundream Vacation Club på Island Village

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sundream Vacation Club på Island Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sundream Vacation Club på Island Village.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sundream Vacation Club på Island Village kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.