Billede af Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Billede af Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Billede af Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Billede af Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Billede af Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid

Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Sunset Fishermen Spa & Resort - Meal Plan? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Sunset Fishermen Spa og Resort er de ting, drømme er lavet af. Denne udvej i Playa del Carmen er alt, hvad du søger efter en timeshare i Mexico. Det er rummeligt, personalet er venligt endnu professionelt, puljerne er store nok til at alle kan finde et behageligt sted at slappe af, og udsigten er ude af denne verden. Sæt lige på den skarpe, hvide sandstrand med blide turkisbølger og vinkende palmer, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er sikker på, at der ikke er mange andre steder som specielle.

Der er muligheder a-plenty på stedet. De valg du laver omfatter, hvilken pool der skal dyppe tæerne i første omgang, om du vil gå til stranden før eller efter en forfriskende drink, og hvilken af ​​de nærliggende ruiner du vil besøge til en kulturindsprøjtning. Der er også masser af måltid tid muligheder. Sunset Fishermen Spa and Resort tilbyder et fantastisk udvalg af måltider på stedet, og det er muligt at tage en måltidsplan, hvis du ønsker det. Det betyder ingen bekymringer, ingen problemer, når det kommer til at finde noget for alle, og absolut ingen svinger over en varm komfur. Hvis du foretrækker at gå ud og smag lokale delikatesser på nogle af de andre restauranter i nærheden, er du meget velkommen til, og selvfølgelig kan du også lave din egen blanding af de to!

Udvej er der for at sikre, at din ferie er det bedste, det kan være, og for at opmuntre dig til at slappe af og faktisk nyde din dyrebare tid på hvert besøg.

Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltider Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Køkken (nogle enheder, Ingen / Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Træningsudstyr, Frisør, Gym, Restaurant, Snackbar, Spa, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Indretning (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Cancun International - (43 miles - 69 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltider timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Sunset Fishermen Spa & Resort - måltidsplan ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sunset Fishermen Spa & Resort - Målplan kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.