Billede af Sunterra Bent Creek Golf Village
Billede af Sunterra Bent Creek Golf Village
Billede af Sunterra Bent Creek Golf Village
Billede af Sunterra Bent Creek Golf Village
Billede af Sunterra Bent Creek Golf Village

Adresse: 3919 East Parkway, Gatlinburg, 37738,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Sunterra Bent Creek Golf Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Diamond Resorts Bent Creek Golf Village i Gatlinburg, Tennessee bringer drømmen timeshare ferie til dig. Dens placering er simpelthen æterisk. Ved ankomsten byder brusende vandfald og skove, der er dækket af hemlock, dig velkommen og transporterer dig til paradis. Få skridt fra dit værelse, forkæl dig hurtigt med en hypnotiserende sporvognstur, der viser de generøse vidundere i Great Smoky Mountains, over to og et halvt tusinde fod over. Så kom ned og opdag de bugtende håndværkerbutikker langs Glades og Buckhorn Roads � og bare sådan føles det liv, du efterlod, fjernt, og alt, der er tilgængeligt for dig, er fornøjelse og afslapning.

Inden for feriestedet, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere glæder sig over den fuldt udstyrede bolig, lavet varm og intim med din egen brændende pejs. Kvalitetsarmaturer og faciliteter tilføjer en hyggelig stemning, herunder aircondition, kingsize-seng, enkeltsenge eller enkeltsenge, terrasse, sovesofa, fuldt udstyret køkken og kabel-tv og dvd-afspiller. Masser af swimmingpools forbedrer din fritid yderligere på Diamond Resorts Bent Creek Golf Village. Et fitnesscenter, spa, basketball og picnic- og grillområder er også tilgængelige på stedet. For familier, der rejser med børn, kan de more sig i den indendørs plaskebassin og legepladsen. Der er ingen restaurant på stedet, men mange spisesteder omgiver feriestedet.

Køber Sunterra Bent Creek Golf Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sunterra Bent Creek Golf Village før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sunterra Bent Creek Golf Village, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sunterra Bent Creek Golf Village

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sunterra Bent Creek Golf Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Sunterra Bent Creek Golf Village.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Sunterra Bent Creek Golf Village kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.