Foto af Berkshire på Ocean
Foto af Berkshire på Ocean
Foto af Berkshire på Ocean
Foto af Berkshire på Ocean
Foto af Berkshire på Ocean

Adresse: 1775 South Ocean Blvd, Delray Beach, Florida, 33483, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vriresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Berkshire on the Ocean? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Berkshire on the Ocean Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Balkon eller Patio, Køkken (Fuld / Alle Enheder), Loft Fan
Resort faciliteter
Strand (med Cabanas), Pool / Udendørs (Opvarmet ferskvand), Vaskeri (Møntbetjent), Putting Green, Grillgriller, Shuffleboard
Nærliggende faciliteter
Shopping (1 Miles), Tennis (2 Miles), Golf (3 Miles), Sejlsport (5 Miles), Museum (5 Miles), Windsurfing (5 Miles)
Lufthavn
Palm Beach International Airport
Tjek ind / ud
Lørdag 15: 00

Køb Berkshire på Ocean timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Berkshire på havet, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Berkshire on the Ocean, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Berkshire på Ocean

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Berkshire on the Ocean ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Berkshire on the Ocean.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Berkshire på Ocean kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.