Foto af The Colonies at Williamsburg
Foto af The Colonies at Williamsburg
Foto af The Colonies at Williamsburg
Foto af The Colonies at Williamsburg
Foto af The Colonies at Williamsburg

Adresse: 5380 Olde Towne Road, Williamsburg, VA, 23188, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vacationvillageresorts.com/colonies_williamsburg/index.html

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Colonies at Williamsburg? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Kolonierne i Williamsburg ligger i historiske Virginia, the timeshare udvej er ved siden af ​​seafood restauranter og outlet shopping. Kolonierne ligger også tæt på spændingen i forlystelsesparken, koloniala eventyr og områder af maritime historie. Faciliteterne på feriestedet omfatter en opvarmet indendørs og udendørs swimmingpool (interaktive vandfunktioner), udendørs boblebad, picnicborde og grillgriller, tennisbaner og et fitnesscenter. De rummelige to og fire soveværelser suiter har spisestuer er designet til maksimal komfort. Fuldt udstyret køkken, stue og spisestue områder i hver suite er integreret til underholdende. Suites opfylder amerikanere med handicap lovkrav.

For yderligere information se venligst Vacation Village Website

Kolonierne ved Williamsburg Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Individuelle opholds-og spisestuer i alle suiter, Keramiske fliser og tæppebelagte gulve i opholdsområder, fuldt udstyret køkken med granit bordplader, rustfrit stål apparater med komfur, opvaskemaskine, fuld størrelse køleskab med ismaskin, mikrobølgeovn, dryp kaffemaskine, blender og brødrister, pejs på værelset, fjernsyn i stuen og soveværelser, dvd-afspiller, Wi-Fi
Resort faciliteter
Opvarmet indendørs pool, Udendørs pool med mange vandfunktioner, Udendørs boblebad, Grillgallerier og picnicborde, Legeplads, Tennisbaner, Arcade / spillerum, Familiecenter med stort skærm TV, Fitnesscenter, Businesscenter
Nærliggende faciliteter
Forlystelsesparker, Shopping, Forlystelsespark, Parker / zoologiske haver, Naturlige steder, Kulturelle steder, Biograf / Biograf, Vandland, Vingårde, Historiske områder
Lufthavn
Newport News / Williamsburg International 18.7 miles
Tjek ind / ud
16: 00 Søndag, fredag, lørdag

Køb kolonierne ved Williamsburg timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej kolonierne i Williamsburg, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med kolonierne i Williamsburg, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på kolonierne i Williamsburg

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Colonies på Williamsburg ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med kolonierne i Williamsburg.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af kolonierne i Williamsburg kan være sikre i, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.