Foto af The Compass Club
Foto af The Compass Club
Foto af The Compass Club
Foto af The Compass Club
Foto af The Compass Club

Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på The Compass Club


Compass Club er en flydende timeshare-klub med flere feriesteder. Medlemskab af Compass Club giver dig mulighed for at foretage en reservation gennem Nexus Leisure i en lejlighedstype og sæson svarende til dit medlemskab (ligesom flydende tid som ovenfor), men i et af de tre feriesteder på De Kanariske Øer - Club Tarahal, Club Tenerife og Las Adelfas uden at betale et byttegebyr.

Hvis du ikke ønsker at tage til et af disse feriesteder, beder du Nexus Leisure om at indbetale en uge for dig til RCI Spacebank og derefter veksle andre steder gennem RCI.

Compass Club-medlemmer kan holde deres ferieuger på et hvilket som helst af Nexus-resorterne på De Kanariske Øer, hvilket giver et valg mellem Tenerifes grønne nord eller solbeskinnede syd og Lanzarote med dets arkitektoniske lækkerier og vulkanske vidundere.

Compass Premier-medlemmer har alle disse valgmuligheder og en verden mere, med et udvalg af luksusresorts på fem separate kontinenter. De tilgængelige resortvalg omfatter lokationer i Australien, Østrig, Canada, Frankrig, Indien, Indonesien, Mexico, Skotland, Spanien og Thailand, med flere valgmuligheder, der konstant tilføjes.

Køb af The Compass Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Compass Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Compass Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos The Compass Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Compass Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Compass Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af The Compass Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.