Billede af The Peninsula All-Suite Hotel
Billede af The Peninsula All-Suite Hotel
Billede af The Peninsula All-Suite Hotel
Billede af The Peninsula All-Suite Hotel
Billede af The Peninsula All-Suite Hotel

Adresse: 313 Beach Road, PO Box 768, Sea Point, Cape Town 8060, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: dreamresorts.co.za/hotels-resorts/halvøen-alt-suite-hotel

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Peninsula All-Suite Hotel? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


At Peninsula All-Suite Hotel, det handler om placeringen. Det timeshare er beliggende i den kosmopolitiske kystforstad Sea Point, er gæsterne kun en kort gåtur til en række trendy restauranter, barer og butikker, sat på baggrund af Lion's Head med duften af ​​Atlanterhavet aldrig langt.

Dette 4-stjernede Sea Point-hotel tilbyder komfortabel indkvartering i moderne suiter med luksuriøse muligheder for selvforplejning og endda levering af dagligvarer.

Mens den varme sydafrikanske gæstfrihed og enestående service er i særklasse, er det den storslåede udsigt over Lion's Head og Atlanterhavet, der virkelig vil inspirere.

The Peninsula All-Suite Hotelfaciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Øvelsesudstyr, Vaskeri, Restaurant, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (19.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Squash (2.0 miles), Vandski (Nærliggende)
Lufthavn
Cape Town / DF Malan - (14 miles - 22 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb af The Peninsula All-Suite Hotel timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Peninsula All-Suite Hotel før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Peninsula All-Suite Hotel, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Peninsula All-Suite Hotel

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Peninsula All-Suite Hotel ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Peninsula All-Suite Hotel.

Alle søger Sælge timeshare at bruge The Peninsula All-Suite Hotel kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.