Billede af Pines Resort
Billede af Pines Resort
Billede af Pines Resort
Billede af Pines Resort
Billede af Pines Resort

Adresse: 79 Dungarvon Street, Wanaka, 9305, New Zealand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.thepinesresort.co.nz

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Pines Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Udskåret af gletsjere og omgivet af statueske bjerge, ligger Wanaka-søen og byen Wanaka ved foden af ​​New Zealands sydlige alper. Med skifelterne så tæt på er den engang lille mineby blevet et turistmekka. Udover at stå på ski kan gæsterne nyde vandreture, bjergsightseeing med fly og gletsjervandringer. Om sommeren bliver dette område til en vandlegeplads. Prøv jet-boating, rafting, ørredfiskeri, yachting, windsurfing, vandski og meget mere her timeshare. På The Pines Resort, test din baghånd i tennis, slap af i spaen eller jagt den lille hvide bold på golfbanen ved siden af.

Pines Resort Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Legepladsområde, Sauna, Spa, Svømmebassin, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (1.0 miles), sejlads (i nærheden), langrend (9.0 miles), alpint skiløb (12.0 miles), træningsudstyr (i nærheden), fiskeri (i nærheden), golf (i nærheden), købmand (i nærheden), Ridning (3.0 miles), sø (i nærheden), live underholdning (1.0 miles), medicinske faciliteter (i nærheden), restaurant (i nærheden), shoppingområde (1.0 miles), vandski (6.0 miles),
Lufthavn
Queenstown - (62 miles - 99 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb Pines Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pines Resort før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pines Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pines Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Pines Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Pines Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Pines Resort kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.