Foto af The Regency Country Club
Foto af The Regency Country Club
Foto af The Regency Country Club
Foto af The Regency Country Club
Foto af The Regency Country Club

Adresse: Urbanizacion Tinguafaya, Aguilas del Teide
nær Los Cristianos
Arona, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på The Regency Country Club


Regency Country Club er stedet at tage på Tenerife. Det her timeshare udvej kan prale over suiter med fantastisk udsigt over Atlanterhavet og La Gomera Island. Denne perle er et ypperste valg for dem, der vil opleve luksus på kort afstand, utrolig spansk gæstfrihed i en unik indstilling og afslapning som ingen anden.

Lejlighederne ligger omkring en stor aqua infinity pool, hvor vandet ser ud til at kaskade ud i havet. Feriestedet tilbyder også nogle af de fineste mad, der findes i Spanien, og for dem der har lyst til eventyr derude, er der også et væld af valg bare øjeblikke fra din bolig. Prøv skaldyr, da du er så tæt på kysten. På Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere, vi elsker virkelig udvejens egne tilbud og ser næsten ingen anden grund end nysgerrighed til hop på den gratis lufthavnstransport!

Med himmelseng, decadent-indstillinger og personale, der virkelig bekymrer sig, er Regency Country Club en måde at gøre din ferie på Tenerife det bedste du nogensinde har haft, og vi ved, at et besøg ikke vil være nok: rejsende vender tilbage til dette udvej år efter år for at nyde den fantastiske omgivelser og afkølet atmosfære.

Regency Country Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Tøjvask, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (2.0 miles), Bådsejlads (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiskeri (2.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Dykning (2.0 miles) Vandski (2.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia-Tenerife Syd - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, mandag

Køb Regency Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Regency Country Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Regency Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Regency Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Regency Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Regency Country Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af The Regency Country Club kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.