Billede af The Riviera Resort and Spa
Billede af The Riviera Resort and Spa
Billede af The Riviera Resort and Spa
Billede af The Riviera Resort and Spa
Billede af The Riviera Resort and Spa

Adresse: Marfa, Lo Mellieha, MALTA
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Riviera Resort and Spa? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Riviera Hotel & Spa er beliggende i det nordlige Malta, i et af de bedst bevarede områder med udsigt over den naturskønne Marfa-bugt. Beliggende i den idylliske middelhavsatmosfære kan du slappe af med en uspoleret udsigt over øerne Gozo og Comino.

timeshare ejere på Riviera Hotel & Spa har adgang til en bred vifte af faciliteter, herunder en indendørs havvandspool, fuldservice Thalasso Spa Center og to udendørs havvandsswimmingpools. en bred vifte af terapi- og skønhedsbehandlinger er tilgængelige på Elysium Spa.

Riviera Hotel & Spa tilbyder en bred vifte af restauranter i verdensklasse samt barer til sine værdsatte gæster.

Riviera Resort og Spa-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), tæppe (nogle enheder), køkken (nogle enheder, ingen/fuld),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlads, Børnepasning, Børnepool, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Fiskeri, Spillelokale, Frisør, Motionscenter, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinske faciliteter, Restaurant, Sauna, Dykning, Snackbar, Spa, Squash, swimmingpool (indendørs), telefon, spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Kasino (6.0 miles), Golf (12.0 miles), Ridning (2.0 miles), Shoppingområde (3.0 miles), Tennis (6.0 miles), Vandski (i nærheden), Windsurfing (i nærheden),
Lufthavn
Malta International - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af The Riviera Resort and Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Riviera Resort and Spa før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Riviera Resort and Spa, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Riviera Resort and Spa

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Riviera Resort and Spa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Riviera Resort and Spa.

Alle søger Sælge timeshare at bruge The Riviera Resort and Spa kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.