Foto af Royal Club på Palm Jumeirah
Foto af Royal Club på Palm Jumeirah
Foto af Royal Club på Palm Jumeirah
Foto af Royal Club på Palm Jumeirah
Foto af Royal Club på Palm Jumeirah

Adresse: PO Box 53435, Dubai, UAE
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.arabianfalcon.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Royal Club i Palm-Jumeirah


Beliggende på den verdensberømte Palm Jumeirah Island i Dubai i Forenede Arabiske Emirater, Vil du finde luksuriøse timeshare Med Royal Club på Palm Jumeirah. Denne eksklusive, menneskeskabte ø er spektakulær at se, og udvej selv er ikke anderledes at dømme efter den måde, disse uger synes at flyve fra hylderne her på Rejse og fritid gruppe. Hver eller to værelses lejlighed har sin egen private balkon, og når de køber, kan ejere vælge mellem udsigt over palmen selv eller det mousserende turkise hav. Indkvartering i Dubai er kendt for sin smag og stil, og dette feriested er ikke anderledes, med rummelige, åbne planløsningsområder egnet til afslapning, spisning og underholdning. Receptionen står 24 timer i døgnet for at hjælpe dig, og du kan også drage fordel af Wi-Fi på værelset, daglig rengøring og gratis parkering på stedet.

En nærliggende pool og privat strandområde betyder, at du og dine feriekammerater vil blive taget godt af med hensyn til chancer for at hvile og slappe af, og du vil også kunne køre rundt i området for at nyde udsigten og den fantastiske konstruktion af Denne game-skiftende ø Til timeshare Med forskel, vælg Royal Club på Palm Jumeirah.

Køb Royal Club på Palm Jumeirah timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Club på Palm Jumeirah, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Royal Club i Palm Jumeirah, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Royal Club i Palm Jumeirah

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Club på Palm Jumeirah ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Royal Club på Palm Jumeirah.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Royal Club i Palm Jumeirah kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.