Billede af The Village Holiday Club
Billede af The Village Holiday Club
Billede af The Village Holiday Club
Billede af The Village Holiday Club
Billede af The Village Holiday Club

Adresse: Koutouloufari Village Holiday Club, Alexi Minoti 4, Koutouloufari, Nomos Irakliou, 70014 Kreta, Grækenland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.koutouloufarivillage.gr

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på The Village Holiday Club


Fundet på øen Kreta i Grækenland. Denne dejlige RCI Gold Crown Resort kan findes blandt olivenlunde med en vidunderlig udsigt til havet. Village Holiday Club ligger i den traditionelle kretensiske landsby Koutouloufari. Rejse og fritid gruppe Tro Koutouloufarito være en populær landsby blandt turister med mange strande attraktioner og seværdigheder. Koutoufari har en traditionel stemning og er kendt for sine smalle asfalterede gader og traditionelle stenhus med buede døråbninger og vinmarker med overdækket gårdhave.

Village Holiday Club hævder at tilbyde en autentisk kretensisk oplevelse til gæster og timeshare Ejere ens med udviklingen opholder sig i overensstemmelse med omgivelserne er blevet bygget med en kretensisk arkitektur stil. Boligen på feriestedet er bygget i grupper af små huse, der ligner kvarterer. Village Holiday Club har endda gået i bestræbelserne på at genoprette stenhuse på stedet og været omfattet af udvej.

Dem interesseret i at købe timeshare På Village Holiday Club finder du overnatning i et udvalg af fuldt møbleret et soveværelse og studiolejligheder plus traditionelle huse med udsigt til haven, poolen og havet. Indkvarteringen har plads til plads til op til seks personer og tilbyder en bred vifte af faciliteter, herunder individuelt styret klimaanlæg, hårtørrer, satellit-tv, dvd-afspiller, telefon og fuldt udstyret køkken eller tekøkken blandt andre. Fuldstændige detaljer om boligen findes link..

Village Holiday Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlads (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Vaskeri (Nærliggende), Medicinsk Indretning (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Iraklion - (14 miles - 22 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, lørdag

Køb Village Village Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Village Holiday Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Village Holiday Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Village Holiday Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Village Holiday Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Village Holiday Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af The Village Holiday Club kan være sikker i viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.