Billede af Tregenna Country Club
Billede af Tregenna Country Club
Billede af Tregenna Country Club
Billede af Tregenna Country Club
Billede af Tregenna Country Club

Adresse: Tregenna Castle Holiday & Leisure Club, St. Ives, Cornwall, TR26 2DE, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.tregenna-castle.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Tregenna Country Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Cornwall er sådan en smuk, afslappet destination, at det også kan være i et andet land. Der er en grund turister flok til kysten i krammer i hele hver sæson. Skønheden, ørkenen og miljøet i området er som intet andet, og atmosfæren er smitsom. Besøg St Ives skal være et must for enhver ivrig rejsende, opdage maleriske landsbyer og stoppe for pasties og clotted cream te på enhver lejlighed.

Tregenna Country Club er en unik timeshare mulighed som er sat i et egentligt slot. Bygningen har udsigt over bugten, hvilket betyder, at udsigten er uden sidestykke, og da slottet stammer fra 1774, kan du være sikker på at hengive sig i noget sandt historisk udforskning. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at tage en tur rundt i området, kigger ind i hver lille butik og ser surfere, da de forsøger at mestre bølgerne. Cornwall er en verdensklasse surfing destination og for dem, der har en længsel, tager nogle få lektioner om hvordan du pop op på tavlen er et must.

Der er noget for enhver smag på Tregenna Country Club, uanset om du har lyst til at slappe af ved poolen eller gå en tur gennem skovene på stedet. Uanset hvad du foretrækker, er det et absolut must at tage tid til at sætte farten ned og nyde området.

Tregenna Country Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Børn s Pool, Golf, Fitness Club, Vaskeri, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Newquay - (40 miles - 64 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, søndag

Køb Tregenna Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Tregenna Country Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Tregenna Country Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Tregenna Country Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Tregenna Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Tregenna Country Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Tregenna Country Club kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.