Foto af Unlimited Vacation Club
Foto af Unlimited Vacation Club
Foto af Unlimited Vacation Club
Foto af Unlimited Vacation Club
Foto af Unlimited Vacation Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.unlimitedvacationclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Unlimited Vacation Club


Unlimited Vacation Club er en eksklusiv rejseklub, hvis deltagere nyder godt af garanterede foretrukne priser og fordele på timeshare jorden rundt.

Vil du vælge Jamaicas Montego Bay eller Mexicos Riviera Maya? Blændende i Den Dominikanske Republik? Costa Rica? Curacao? Deres feriesteder på tværs af mange lande og destinationer definerer hver især paradis på deres egen unikke måde. Som UVC-medlem er du inviteret til at opleve dem alle.

Med en samling af karakteristiske livsstilsmærker designet til at udvikle sig med dig, Ubegrænset Vacation Club tilbyder dig ekstraordinære privilegier på ekstraordinære resorts! Uanset om du har brug for en foryngende wellness-pause, en uberromantisk ferie eller noget kvalitetstid med familien, byder UVC dig velkommen med eksklusive faciliteter, unikke oplevelser og personlig service. Oplev nye destinationer, del livsændrende eventyr, marker store milepæle sammen.

Køb Ubegrænset Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ubegrænset Vacation Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Unlimited Vacation Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Unlimited Vacation Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Unlimited Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Unlimited Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Unlimited Vacation Club kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.