Foto af Vigilia Park
Foto af Vigilia Park
Foto af Vigilia Park
Foto af Vigilia Park
Foto af Vigilia Park

Adresse: Carretera Puerto Santiago 58, Puerto de Santiago
Santiago del Teide
Tenerife, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Vigilia Park? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Spanien kan virke som det indlysende valg for en udenlandsk ferie, men det er populært blandt feriegæster af en grund. Indstillingen, mad, venlighed af lokalbefolkningen: disse er alle elementer, der udgør den bedste mulighed for din ferie.

A timeshare I Tenerife vil aldrig føle sig som en opgave, da det er en unik, luksuriøs indstilling, der tilfældigvis er tæt nok til hjemmet til korte ture, men Vigilia Park slår virkelig konkurrencen ud. Set på en bakke og bare øjeblikke fra havet, vil de fuldt udstyrede tekøkkener i Vigilia Park give dig mulighed for at forberede lette måltider, præcis hvad du har lyst til, mens du fordyber dig i det tempererede klima i Spaniens vulkanske ø.

Billede dette: Du sidder på en balkon, indrammet af kølige hvide vægge og drikker en drink, der drypper med kondens. Temperaturen er varm, men ikke for varm, solen er indbydende i stedet for uudholdelig. Udsigten er blå på blå, hav og himmel, ikke en sky for at ødelægge effekten, den eneste anden farve de svajende palmer i din perifere vision. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere mener, at dette er den perfekte måde at bruge værdifuld tid på.

Vigilia Park Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Vaskeri, Elevator, Medicinsk faciliteter, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (23.0 miles), Live Underholdning (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Dykning (Nærliggende) Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende),
Lufthavn
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb Vigilia Park timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Vigilia Park før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Vigilia Park, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Vigilia Park

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Vigilia Park ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Vigilia Park.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Vigilia Park kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.