Foto af Villa Chalet San Cristobal Hotel Feriested
Foto af Villa Chalet San Cristobal Hotel Feriested
Foto af Villa Chalet San Cristobal Hotel Feriested
Foto af Villa Chalet San Cristobal Hotel Feriested
Foto af Villa Chalet San Cristobal Hotel Feriested

Adresse: Municipio Guasimos, Sektor La Laguna
El Pedregal
San Cristobal, TACH, 5001, VENEZUELA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.villachalethotel.com.ve

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Villa Chalet San Cristobal Hotel Feriested til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Minikitchen), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børnepool, Spillelokale, Tøjvask (udstyr tilgængeligt), Live underholdning, Legeplads, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Medicinsk faciliteter (i nærheden),
Lufthavn
San Antonio - (22 miles - 35 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort

Når du køber timeshare på ejendomme som Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort, er du garanteret en årlig flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.