Foto af Village Heights Golf Resort
Foto af Village Heights Golf Resort
Foto af Village Heights Golf Resort
Foto af Village Heights Golf Resort
Foto af Village Heights Golf Resort

Adresse: Village Heights Golf Resort, Ano Hersonissos, Limenas Hersonissou, Heraklion 70014, Kreta, Grækenland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.villageheights.gr

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Village Heights Golf Resort


Fundet på en naturskønt bjergside på den nordlige kystlinje på Kreta fundet ved siden af Grækenlands Kun PGA golfbane. Dette område byder på varme varme somre og milde vintre, hvilket gør det til et perfekt sted hele året rundt, hvilket gør det til et godt sted at eje a timeshare. Village Heights Golf Resort kan findes blandt anlagte haver med en betagende udsigt over Hersonissos, som man kan finde i nærheden.

Rejse og fritid gruppe Mener, at den familievenlige landsby Hersonissos har et stort udvalg af sandstrande, restauranter, natklubber og masser af børns aktiviteter. Byen har en rig romersk arv med antikke genstande, der stolt vises, mens Lychnostatis Open Air Museum giver turister en chance for at udforske livsstil og handler hos tidlige øboere.

Enhver, der ønsker at købe en timeshare På Village Heights Golf Resort vil det være glædeligt at høre studios, lejligheder og villaer er blevet dekoreret ved hjælp af neutrale farver til suite enhver smag whist med moderne inventar og montering, aircondition og en bred vifte af faciliteter.

Village Height Golf Resort tilbyder ikke kun specialpriser på greenfee på golfbanen, men har en bred vifte af faciliteter to udendørs swimmingpools, en indendørs pool, wellnesscenter, børneklub samt mange spisesteder og underholdningssteder.

Village Heights Golf Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Aircondition (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Pool (indendørs / udendørs), børnebassin, tennis, træningsudstyr, sauna, legerum, legeplads, levende underholdning, biludlejning, købmand, vaskeri, restaurant, snackbar, shopping, børnepasning
Nærliggende faciliteter
Strand (4.0 miles), Waterskiing (4.0 miles), Windsurfing (4.0 miles), Dykning (4.0 miles), Fiskeri (4.0 miles), Golf (1.0 miles), Frisør (4.0 miles)
Lufthavn
Heraklio - 16.0miles / 26.0km
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag

Køb Village Heights Golf Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Village Heights Golf Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Village Heights Golf Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Village Heights Golf Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Village Heights Golf Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Village Heights Golf Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Village Heights Golf Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.