Foto af Village Resort
Foto af Village Resort
Foto af Village Resort
Foto af Village Resort
Foto af Village Resort

Adresse: 288 Hastings River Drive, Port Macquarie, NSW, 2444, AUSTRALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.villageresort.com.au

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Village Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Village Resort til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Village Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (alle enheder), køkken (alle enheder, fuld), tøjvask (alle enheder), spa (alle enheder), telefon (alle enheder), vaskemaskine / tørretumbler (alle enheder),
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Handicappedeenhed, Sø, Sauna, Swimmingpool (indendørs), Tennis, Spabad / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Strand (3.0 miles), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Live Underholdning (3.0 miles), Medicinsk Faciliteter (3.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Indkøbsområde 2.0 miles), vandski (3.0 miles),
Lufthavn
Port Macquarie - (1 miles - 1 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Nyd et hjem hjemmefra oplevelse på Village Resort

Når du køber timeshare på ejendomme som Village Resort, er du garanteret en årlig slippe væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Village Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være helt tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Village Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Village Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Village Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Village Resort.

Alle søger Sælge timeshare brug af Village Resort kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.