Foto af The Villas at Summer Bay Orlando af Exploria Resorts
Foto af The Villas at Summer Bay Orlando af Exploria Resorts
Foto af The Villas at Summer Bay Orlando af Exploria Resorts
Foto af The Villas at Summer Bay Orlando af Exploria Resorts
Foto af The Villas at Summer Bay Orlando af Exploria Resorts

Adresse: 17805 US Highway 192, Kissimmee, FL, 34714, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.summerbayresort.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Villas at Summer Bay Resort


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Villas på Summer Bay Orlando ved Exploria Resorts til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Villas på Summer Bay Orlando by Exploria Resorts Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Bådsejlads (Udstyr til rådighed), Børnebassin, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Fiskeri, Spillehal, Supermarked, Gym, Sø, Elevator, Legeplads Område, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Tennis , Whirlpool / Hot Tub,
Nærliggende faciliteter
Golf (Nærliggende), Frisør (1.0 miles), Live Underholdning (10.0 miles), Medicinsk Udstyr (4.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende)
Lufthavn
Orlando International - (28 miles - 45 km)
Tjek ind / ud
(Uger) søndag

Nyd et hjem hjemmefravær på The Villas at Summer Bay Orlando ved Exploria Resorts

Når du køber timeshare på ejendomme som The Villas at Summer Bay Orlando ved Exploria Resorts, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig ferie fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Villas på Summer Bay Orlando af Exploria Resorts, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Villas på Summer Bay Orlando ved Exploria Resorts, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Villas at Summer Bay Orlando ved Exploria Resorts

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Villas at Summer Bay Orlando by Exploria Resorts ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med The Villas på Summer Bay Orlando ved Exploria Resorts.

Alle søger Sælge timeshare Brug af villaer på Summer Bay Orlando ved Exploria Resorts kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.