Billede af Vista del Lago
Billede af Vista del Lago
Billede af Vista del Lago
Billede af Vista del Lago
Billede af Vista del Lago

Adresse: 8687 W Irlo Bronson Memorial Hwy, Suite 100 Kissimmee, Florida, 34747, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vistadellago.net

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Vista del Lago? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Du kan få mulighed for at tilbringe 2 uger i Florida solskin beliggende kun 5 minutter fra Mickey Mouse's indgang. Vi har en økonomisk soliditet (vi har ingen lån af nogen art). Forening, der ejer et grundniveau fritliggende ejendom beliggende på et niveau med kun 3 trin for at få adgang og have sit eget haveområde. Vi er en gruppe af ligesindede mennesker, der ejer denne ene ejendom og har været i drift i 18 år, og foreningen er en nonprofitorganisation, der pløjer alle abonnementer tilbage til at opfylde de årlige driftsomkostninger. Foreningen har for tiden over GBP10,000 på indbetaling inden for en Reservefond for at kunne dække eventuelle nødomkostninger, hvis det skulle opstå.

Vi har et lavt vedligeholdelsesabonnement på GBP174 om ugen og holder årlige forhøjelser til et minimum - det har taget 15 år at stige fra GBP150 til den nuværende GBP174 pr. Uge. Der er ingen skjulte gebyrer med alle omkostninger dækket af denne ugentlige afgift bortset fra omkostningerne ved din rejse til webstedet, eventuelle carhire omkostninger og dine egne personlige omkostninger på underholdning og dine mad / drikkevarer.

Ejendommen ligger på et sikkert gated community beliggende i centrum af Florida med adgang til begge kyster i en afstand af 60 - 70 minutter. Det serveres af 3 internationale lufthavne i Orlando, Sanford og Tampa, som kan nås mellem 45 og 65 minutter.

Det sted, hvor ejendommen er beliggende, har 3-pools (opvarmet om vinteren) og boblebade, tennis- og busbordshunde, en fiskerihavn, billard og poolborde, et motionsrum, en legeplads, gratis internetadgang, et bibliotek med bøger og spil og en samfundsorganisation.

Ejendommen er aircondition og har 3 dobbeltværelser med indbyggede skabe og opbevaringsenheder, 2 badeværelser, et fuldt udstyret køkken, spiseplads, opholdsstue og et Florida værelse (hvor du kan sidde udenfor omgivet af mesh vægge til hold væk insekter). Det har gratis internetadgang, lokalt fjernsyn, radio og både cd- og dvd-afspillere.

Hvert år får du et komplet sæt konti om, hvor alle penge blev brugt, og du får mulighed for at foreslå poster til overvejelse for fremtidige udgifter med kun de andre ejere, og du stemmer med de fleste stemmer, der gennemføres. Du opfordres til at besøge ejendommen på forhånd, hvis du er i Florida.

Køb Vista del Lago timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Vista del Lago, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Vista del Lago, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Vista del Lago

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Vista del Lago ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Vista del Lago.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Vista del Lago kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.