Billede af Viva Vacation Club Points
Billede af Viva Vacation Club Points
Billede af Viva Vacation Club Points
Billede af Viva Vacation Club Points
Billede af Viva Vacation Club Points

Adresse: Club Viva, Edificio PH Plaza 2000, Calle 50, Rep. De Panama. Apartado 0816-01098, Panama
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: vivareresorts.club

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Viva Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


At Klub Viva, forstå hvor vigtigt timeshare ferie er, hvorfor de er dedikeret til at give deres medlemmer bekymringsfri luksusrejser.

Medlemmer kan rejse verden rundt i stil i en verden med uendelige muligheder, hvilket giver dig en bedre ferieoplevelse. Medlemmer kan vælge at bo på et af de eksotiske Viva-resorts eller rejse rundt i kloden. Der er også et væld af krydstogter, flyselskaber, biludlejning og underholdningsmuligheder.

Dine medlems fordele starter med personlig service og utrolige faciliteter:

 • Personlig ind- og udtjekning
 • Tidlig ind- og sen udtjekning (afhængig af tilgængelighed)
 • Eksklusive VIP-områder for kun medlemmer
 • Eksklusiv VIP Bar
 • VIP-siddepladser i alle buffetrestauranter
 • Privilegeret reservationsadgang til A-la-Carte-restauranter
 • Strandhåndklæder på værelset
 • Opgraderede toiletartikler
 • Eksklusive overnatningssteder
 • Wi-Fi inkluderet
 • Særlige faciliteter på værelset, såsom daglig fyldt og genopfyldt minibar, sikkerhedsboks
 • Medlemsrabatter på en række butikker, udflugter, spa og biludlejning på ejendommen

Der er mere end 5,000 resorts tilgængelige i mere end 100 lande, der tilbyder en verden af ​​rejsemuligheder. Der er ingen spørgsmål om fordelene ved et Club Viva-medlemskab.

Viva-medlems muligheder er ubegrænsede! Snow Ski adskillige berømte pister, deltag i en safari gennem hjertet af Serengeti, opdag nedenunder, deltag i lysfestivalen i en Disney Park eller et væld af fantastiske steder og aktiviteter over hele kloden. Club Viva-medlemskab er din portal til globale rejser.

Køb af Viva Vacation Club Points timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Viva Vacation Club Points før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Viva Vacation Club Points, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Viva Vacation Club Points

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Viva Vacation Club Points ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Viva Vacation Club Points.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Viva Vacation Club Points kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.