Billede af Westgate Flamingo Bay Club
Billede af Westgate Flamingo Bay Club
Billede af Westgate Flamingo Bay Club
Billede af Westgate Flamingo Bay Club
Billede af Westgate Flamingo Bay Club

Adresse: 5625 West Flamingo Road, Las Vegas, NV 89103, Nevada, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.westgateresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Westgate Flamingo Bay Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Til din årlige ferie i Las Vegas, Nevada, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere er glade for at kunne præsentere timeshare på Westgate Flamingo Bay Resort. Ejendommen er bygget med børn og familier i tankerne, hvilket betyder, at du kan bruge dine dage på at nyde denne glamourøse by, men stadig have en chance for at slappe af efter en lang dag. Der er endda en gratis shuttle til den berømte Las Vegas Strip og Freemont Street!

Westgate Flamingo Bay Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Pejs
Resort faciliteter
Henvisning til børnepasning, biludlejning, træningsrum - udstyret, vaskefaciliteter, legeplads, swimmingpool - udendørs, kørestolsvenlig, spabad eller boblebad
Nærliggende faciliteter
Bar/Cocktail Lounge, Cykelstier, Kasinospil, Dagspa, Underholdning - Live, Fiskeri, Golf, Købmand/Dagligvarebutik, Ridning, Sø, Racquetball, Restaurant, Sauna eller dampbad, Tennis
Lufthavn
Las Vegas/LAS7 Miles / 11 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb af Westgate Flamingo Bay Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Westgate Flamingo Bay Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Westgate Flamingo Bay Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Westgate Flamingo Bay Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Westgate Flamingo Bay Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Westgate Flamingo Bay Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Westgate Flamingo Bay Club kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.