Foto af Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Foto af Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Foto af Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Foto af Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Foto af Westgate Smoky Mountain Resort and Spa

Adresse: 915 Westgate Resorts Road, Gatlinburg, TN 37738, Tennessee, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.westgateresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Westgate Smoky Mountain Resort & Spa? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


For uovertruffen adgang til Smoky Mountains og Cherokee National Forest, vælg timeshare på Westgate Smoky Mountain Resort og Spa i Gatlinburg, Tennessee. Bygget i en stejl bjergskråning på flere niveauer, de fleste enheder har en fantastisk udsigt over de træbelagte bjerge. For gæsternes bekvemmelighed er der en shuttlebus fra udvej for at transportere dig fra bygningerne ned ad bjerget og tilbage igen.

Tæt ved finder du sådanne spændende destinationer som Pigeon Forge og Sevierville, som begge tilbyder et utal af udendørs rekreative muligheder, shopping og restauranter. For de udendørs typer tilbyder det lokale område masser af naturskønne stier til vandreture og cykling, sammen med udfordrende skiløjper og prisbelønnede golfbaner. Til mad bliver du godt taget af med generøse portioner på Westgate Smokehouse Grill, eller du kan bare piske nogle lækre lækkerier i din boligkøkken.

Børnene vil elske den omfattende Wild Bear Falls Water Park, beliggende ved bjerget og tilbyde omfattende state-of-the-art faciliteter. Sørg for at besøge Gammel Byens Gem Mine og Ripleys Aquarium of the Smokies! Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kan ikke vente på at du opdager Westgate Smoky Mountain Resort and Spa.

Westgate Smoky Mountain Resort and Spa faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Pejs
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Dag Spa, Fitnessrum - Udstyret, Supermarked, Tøjvask Faciliteter, Lås-Off, Kæledyr tilladt, Legeplads, Restaurant, Sauna eller Dampbad, Swimmingpool - Indendørs, Swimmingpool - Udendørs, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Biludlejning, Underholdning - Live, Fiskeri, Golf, Ridning, Sø, Skøjteløb - Is, Skiløb - Downhill, Tennis
Lufthavn
Knoxville / TYS45 Miles / 72 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Westgate Smoky Mountain Resort og Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Westgate Smoky Mountain Resort og Spa, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Westgate Smoky Mountain Resort og Spa, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Smoky Mountain Resort and Spa

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Westgate Smoky Mountain Resort and Spa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Westgate Smoky Mountain Resort og Spa.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Westgate Smoky Mountain Resort og Spa kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.