Billede af Westgate South Beach Oceanfront Resort
Billede af Westgate South Beach Oceanfront Resort
Billede af Westgate South Beach Oceanfront Resort
Billede af Westgate South Beach Oceanfront Resort
Billede af Westgate South Beach Oceanfront Resort

Adresse: 3611 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33140, Florida, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.westgateresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Westgate South Beach Oceanfront Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Leder du efter en drøm ophold på et meget eftertragtet udvej hvert år? Hvad med en familievenlig beliggenhed lige ved stranden? Måske endda en placering, der tilbyder et pulserende natteliv en kort gåtur væk? Så har du fundet det med timeshare på Westgate South Beach Oceanfront Resort. Beliggende i Miami Beach, vil du finde midten af ​​byen blot en halv mil væk, hvilket giver roligere aftener og en dejlig tur til hot spots. Få det meste ud af den opvarmede udendørs pool, legeplads, volleyballbaner, grillfaciliteter og brændeovn, for ikke at nævne Primo Cafe og Market på stedet.

Renoveret i 2007 afspejler feriestedet nu design og arkitektur i det omkringliggende Art Deco District, som giver mulighed for en kitsch og eklektisk atmosfære. Værelserne består af en-og to-værelses villaer, der praler azurblå ocean vistas, central air condition, lager køkken og komplet badeværelse. Gæsterne kan endda benytte strandstole og paraplyer på stranden eller private cabanas til et specielt strejf fuld af luksus. Til dit næste Florida ferie ejerskab, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler at overveje Westgate South Beach Oceanfront Resort.

Køb af Westgate South Beach Oceanfront Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Westgate South Beach Oceanfront Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Westgate South Beach Oceanfront Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Westgate South Beach Oceanfront Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Westgate South Beach Oceanfront Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Westgate South Beach Oceanfront Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Westgate South Beach Oceanfront Resort kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.