Billede af Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas
Billede af Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas
Billede af Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas
Billede af Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas
Billede af Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas

Adresse: 6 Kai Ala Drive, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.starwoodvo.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ikke almindeligt luksuriøst og mor til alle timeshare ejendomme på øen Maui, Hawaii, The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas kan prale af over tusind enheder, der kombinerer kvalitet, kvantitet og beliggenhedens mest spektakulære udsigt. Disse ferievillaer er mesterligt designet til ikke kun at afspejle områdets karakter, men også med gæsternes komfort i højsædet. Både par og familier er godt sørget for med forskellige størrelser af villaer til rådighed, sammen med en pool kun for voksne til et romantisk tilflugtssted og en børnepool og dagligt aktivitetsprogram, hvis du gerne vil have lidt tid for dig selv.

Denne udvej er virkelig en førsteklasses ferieejendomsdestination, skyldes delvist sin forfriskende atmosfære og øens milde klima. Villaer er også fuldt udstyret med alt hvad du har brug for, og udvej vil endda pre-stock dit køkken med dagligvarer på anmodning. Tre restauranter og to barer serverer en vifte af køkkener, og du kan endda vælge at ansætte en personlig på-værelse-kok til at piske op noget spektakulært. For store resort faciliteter med condo bekvemmelighed, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere anbefaler at overveje The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas.

Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR
Resort faciliteter
Børnepasning Henvisning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Dag Spa, Underholdning - Live, Fitnessrum - Udstyret, Supermarked, Nærbutik, Vaskeri, Lock-Off, Legeplads, Restaurant, Sejlads, Sauna, Dampbad, Dykning, Swimmingpool - Udendørs, Tennis, Adgang for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub, Trådløs internetadgang
Nærliggende faciliteter
Biludlejning, Golf, Ridning
Lufthavn
Kahului / OGG29 Miles / 47 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb af Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.