Billede af White Sands Beach Club
Billede af White Sands Beach Club
Billede af White Sands Beach Club
Billede af White Sands Beach Club
Billede af White Sands Beach Club

Adresse: White Sands Beach Club Hotel, Arenal D'en Castell, Via Ronda ZH3, s / n, 07740 Es Mercadal, Balearerne, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på White Sands Beach Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En halcyon oase i et ofte overset område af Spansk vin-Rejse og fritid gruppe er stolt af at byde på timeshare til videresalg på White Sands Beach Club i Minorca. Den stiligste af de Baleariske Øer, her finder du par, familier, grupper eller enslige rejsende, som alle fortsætter med at holde den bedst bevarede hemmelighed rundt. Træd ind i din charmerende, generøst indrettede lejlighed, åbn terrassedørene, og find en udsigt lige ud af en feriebrochure over bugten Arenal d'en Castell. Denne bjergside resort - som måske ikke passer til dem med yderligere tilgængelighedskrav - giver adgang til sin egen afsondrede strand, hvis du vil slappe af til lyde fra havet eller gå snorkling for at opdage et stort udvalg af fisk sammen med en nærliggende café bar til lette forfriskninger.

Hvis du ikke er en til madlavning mens du er på ferie, giver feriestederne dig også adgang til den højt vurderede restaurant på stedet, med dens brede og rimelige priser menu - alle madlavede friske, herunder hjemmelavede desserter! Udforsk det uspolerede Menorca-landskab ved at vandre velmærkede stier langs fantastiske kyststier, og lad den søde scene af pinjetræer træde dig i fred og afslapning. For alt dette og mere, prøv timeshare på White Sands Beach Club.

Køb White Sands Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej White Sands Beach Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med White Sands Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på White Sands Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af White Sands Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med White Sands Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af White Sands Beach Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.