Foto af Vacation Village i Williamsburg
Foto af Vacation Village i Williamsburg
Foto af Vacation Village i Williamsburg
Foto af Vacation Village i Williamsburg
Foto af Vacation Village i Williamsburg

Adresse: 4870 Longhill Road, Williamsburg, VA, 23188, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: Ferievillageresorts.com/vacation_village_williamsburg

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Vacation Village i Williamsburg? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvis du elsker historien om USA, så har du uden tvivl hørt om Williamsburg, Virginia. Og hvis du elsker at bygge din ferie omkring kultur og historiske attraktioner, er der ingen timeshare der henvender sig bedre end Vacation Village i Williamsburg. Det er et ideelt sted for familievenlige og sjove ferier i de kommende år. Du vil finde dig selv kun få minutter fra American Revolution Museum, Jamestown-forlig, Colonial Williamsburg, og mange flere. Prisvindende forlystelsesparker er også tæt på i form af Busch Gardens og Vandland USA.

Resortets overnatningssteder er ideelle til ture, som familie og venner kan nyde sammen, uden at skulle bestille separate værelser med håbet om at være tæt på hinanden. Resortet kan komfortabelt acceptere fester, der spænder over op til fire soveværelser i deres lejligheder og suiter. Underholdende og nydelse er nemt, når du tænker på de komplette køkkener, stuer og spisestuer. Mange er for nylig blevet renoveret, mens de stadig har bevaret den hjem-væk-fra-hjemme-følelse, der trækker feriegæster tilbage år efter år.

Forelsk dig i den 78 hektar store grund, indendørs og udendørs swimmingpools, en spa på stedet, jacuzzi-faciliteter, grill og nærheden til shopping og andre fritidsaktiviteter. Hvis du arbejder, mens du rejser, er der endda fiberoptisk Wi-Fi for at gøre tingene enkle. Og du skal ikke bekymre dig om dine kæledyr, da de også er velkomne efter først-til-mølle-princippet Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere er stolte af at præsentere Ferieby i Williamsburg.

Vacation Village på Williamsburg Facilities

Enhedsfaciliteter
Pejs, Vaskemaskine/tørretumbler: Alle enheder, Strygejern og strygebræt til rådighed, Vækkeur/clockradio, Internetadgang: Trådløs internetadgang, Hårtørrer, Dampbad/bruser, Badebordplader
Resort faciliteter
Daglige aktiviteter, Arcade/spillerum, Grill, Basketballbane, Kaffe og te i klubhuset, Fitnesscenter, Horseshoe pit, Pickleball-baner (to), Picnicområder, Legepladser (fire), Spa, Diverse, snack- og souvenirbutik, Tennisbaner (tre), volleyballbane
Nærliggende faciliteter
Busch Gardens Williamsburg, Colonial Williamsburg, Water Country USA, Williamsburg Premium Outlets
Lufthavn
Norfolk / ORF45 Miles / 72 KM
Tjek ind / ud
16 fredag, lørdag, søndag

Køber Vacation Village på Williamsburg timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Vacation Village i Williamsburg før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Vacation Village i Williamsburg, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg i Vacation Village i Williamsburg

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Vacation Village på Williamsburg ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Vacation Village i Williamsburg.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Vacation Village i Williamsburg kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.