Billede af Las Rosas
Billede af Las Rosas
Billede af Las Rosas
Billede af Las Rosas
Billede af Las Rosas

Adresse: Calle Las Rosas 2, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, Kanariske Øer 38683
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: http://www.wimpen.com/

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Las Rosas? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Tenerife har længe været et yndet feriemål for briterne, der søger en behagelig og sjov pause i Spanien. Den vulkanske ø er en af ​​de kanariske øer, en gruppe lige uden for Afrikas kyst, der byder på varme temperaturer og en lækker spansk smag hele året rundt. Wimpen Las Rosas, der ligger i en let tilgængelig del af øen, tilbyder et glimrende valg til et sted at basere dig selv, mens du besøger. At tage på seværdigheder er let, især med bil eller cykel. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker, hvor smukke området omkring udvej er og ved, at a timeshare med sådanne fremragende faciliteter kommer ikke op hver dag.

Las Rosas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Tøjvask, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Frisør (Nærliggende), Gymnastiksal (Nærliggende), Ridning (23.0 miles) , Nærliggende faciliteter, Sauna (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (17.0 miles), Windsurfing (17.0 miles)
Lufthavn
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, tirsdag

Køber Las Rosas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Las Rosas før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Las Rosas, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Las Rosas

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Las Rosas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Las Rosas.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Las Rosas kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.