Foto af WimPen Sueno Azul
Foto af WimPen Sueno Azul
Foto af WimPen Sueno Azul
Foto af WimPen Sueno Azul
Foto af WimPen Sueno Azul
Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på WimPen Sueno Azul? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På spansk, 'Sueno' betyder 'drøm', og dette ord indfanger virkelig atmosfæren i Wimpen Sueno Azul resort i Tenerife, Spanien. En del af Wimpen Resorts, denne landsby-stil indkvartering giver dig det bedste af Los Gigantes og Playa de las Americas. Det er en fremragende beliggenhed for familieferier, fordi der er noget sjovt for alle. Muligheder for strand og søen afslapning er rigelig. Udvej er også tæt på Callao Salvaje med masser af barer, restauranter, supermarkeder og butikker. Cabaret underholdning og diskoteker er også omkring.

Imidlertid Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere tror du vil fordybe endnu mere inde i din smukke bungalow. Hver er rummelig og fængslende med tre soveværelser og to badeværelser, perfekt til en familie på seks. Plush inventar dot værelser og trøstende faciliteter er til stede som aircondition, lounge, satellit-tv, fuldt udstyret køkken og Wi-Fi.

Din indkvartering største dyd er terrassen med grill, spiseplads, have og liggestole. Det er det bedste sted for en dejlig morgenmad eller en social aften at diskutere de mange glæder i din timeshare ferie. Og for familier er børnevenlige faciliteter mange på Wimpen Sueno Azul. Der er en strygebræt, legeplads, børnepasning og babyseng. Der er også en pool og poolbar på selve ejendommen samt en restaurant.

WimPen Sueno Azul Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld) Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Pool Børnepool Legeplads Telefon Biludlejning snackbar
Nærliggende faciliteter
Vandski (7.0 km) Windsurfing (7.0 km) Dykning (i nærheden) Sejlsport (7.0 km) Fiskeri (1.0 km) Golf (4.0 km) Tennis (i nærheden) Ridning (10.0 km) Træningsudstyr (i nærheden) Casino (7.0 km) Live underholdning (i nærheden) Dagligvarer (i nærheden) Frisør (i nærheden) Medicinsk facilitet (i nærheden) Restaurant (i nærheden) Shopping (i nærheden)
Lufthavn
Reina Sofia - 16.0 miles / 25.0 km
Tjek ind / ud
Fredag

Køb WimPen Sueno Azul timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej WimPen Sueno Azul, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med WimPen Sueno Azul, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos WimPen Sueno Azul

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge WimPen Sueno Azul ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med WimPen Sueno Azul.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af WimPen Sueno Azul kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.