Billede af Sueno Azul
Billede af Sueno Azul
Billede af Sueno Azul
Billede af Sueno Azul
Billede af Sueno Azul

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Sueno Azul? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


På spansk, 'Sueno' betyder 'drøm', og dette ord indfanger virkelig atmosfæren i Wimpen Sueno Azul resort i Tenerife, Spanien. En del af Wimpen Resorts, denne landsby-stil indkvartering giver dig det bedste af Los Gigantes og Playa de las Americas. Det er en fremragende beliggenhed for familieferier, fordi der er noget sjovt for alle. Muligheder for strand og søen afslapning er rigelig. Udvej er også tæt på Callao Salvaje med masser af barer, restauranter, supermarkeder og butikker. Cabaret underholdning og diskoteker er også omkring.

Imidlertid Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere tror du vil fordybe endnu mere inde i din smukke bungalow. Hver er rummelig og fængslende med tre soveværelser og to badeværelser, perfekt til en familie på seks. Plush inventar dot værelser og trøstende faciliteter er til stede som aircondition, lounge, satellit-tv, fuldt udstyret køkken og Wi-Fi.

Din indkvartering største dyd er terrassen med grill, spiseplads, have og liggestole. Det er det bedste sted for en dejlig morgenmad eller en social aften at diskutere de mange glæder i din timeshare ferie. Og for familier er børnevenlige faciliteter mange på Wimpen Sueno Azul. Der er en strygebræt, legeplads, børnepasning og babyseng. Der er også en pool og poolbar på selve ejendommen samt en restaurant.

Sueno Azul faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld) Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Pool Børnepool Legeplads Telefon Biludlejning snackbar
Nærliggende faciliteter
Vandski (7.0 km) Windsurfing (7.0 km) Dykning (i nærheden) Sejlsport (7.0 km) Fiskeri (1.0 km) Golf (4.0 km) Tennis (i nærheden) Ridning (10.0 km) Træningsudstyr (i nærheden) Casino (7.0 km) Live underholdning (i nærheden) Dagligvarer (i nærheden) Frisør (i nærheden) Medicinsk facilitet (i nærheden) Restaurant (i nærheden) Shopping (i nærheden)
Lufthavn
Reina Sofia - 16.0 miles / 25.0 km
Tjek ind / ud
Fredag

Køber Sueno Azul timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sueno Azul før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sueno Azul, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Sueno Azul

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sueno Azul ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Sueno Azul.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Sueno Azul kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.