Foto af Woodford Bridge Country Club
Foto af Woodford Bridge Country Club
Foto af Woodford Bridge Country Club
Foto af Woodford Bridge Country Club
Foto af Woodford Bridge Country Club

Adresse: Woodford Bridge Country Club, Woodford Bridge Country Club, Milton Damerel, Nr. Holsworthy, EX22 7LL, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresortsandhotels.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Woodford Bridge Country Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Til din næste ferie investering, hvorfor ikke overveje timeshare med den historiske Woodford Bridge Country Club i Devon, England? En del af Diamond Resorts Group, vil du finde top-indkvartering og faciliteter, sammen med et væld af lokale attraktioner, der er tilgængelige med bil - hvilket anbefales at nyde godt af at udforske området. Den milde landsby atmosfære vil lulle dig i en følelse af ubesværet ro og afslapning, så alle livets små niggles spændinger blot smelte væk. Hvis du holder dig på stedet i løbet af din flugt, er der mere end nok til at holde dig travlt. Spil et par spil med squash eller badminton, svøm i den indendørs opvarmede pool eller drage fordel af solrige dage ved fiskeri, vandreture, cykling eller endda ridning!

De bosiddende dyreliv - herunder påfugle og ænder - vil holde dig underholdt, mens du spiser ud på din private gårdhave, og alle moderne faciliteter er inkluderet i din lodge. En perfekt base for at udforske området, kør ud til Barnstaple, Bude, Woolacombe og de omkringliggende landsbyer, eller hvis vejret er imod dig, gå over til Eden Project i Cornwall. Rejse og fritid gruppe er glade for at præsentere Woodford Bridge Country Club, en quintessentially britisk timeshare udvej.

Woodford Bridge Country Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld) Aircondition (Nogle Enheder) Pejs - Enhed (Nogle Enheder) Tæppe (Some Units) Vaskemaskine / Tørretumbler (Nogle Enheder) Opvaskemaskine
Resort faciliteter
Fiskeri, Pool (Indendørs), Squash, Fitnessrum, Fitnessrum, Sauna, Spabad / Whirlpool / Spabad, Spillelokale, Liveunderholdning, Handicapvenlig, Telefon, Supermarked, Restaurant, Snackbar
Nærliggende faciliteter
Strand (25.0 km) Dykning (16.0 km) Sø (11.0 km) Golf (9.0 km) Tennis (9.0 km) Ridning (11.0 km) Biludlejning (6.0 miles) Tøjvask (2.0 km) Medicinsk facilitet (6.0 km) Shopping (6.0 miles)
Lufthavn
Exeter - 41.0 miles / 65.0 km
Tjek ind / ud
Søndag

Køb Woodford Bridge Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Woodford Bridge Country Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Woodford Bridge Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Woodford Bridge Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Woodford Bridge Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Woodford Bridge Country Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Woodford Bridge Country Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.