Billede af Worldmark Cathedral City
Billede af Worldmark Cathedral City
Billede af Worldmark Cathedral City
Billede af Worldmark Cathedral City
Billede af Worldmark Cathedral City

Adresse: 67-707 30th Ave., Cathedral City, CA 92234, USA
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Worldmark Cathedral City? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Palm Springs er et af de steder med en næsten mytisk kvalitet, og det er let at se hvorfor. Californien har mere end sin rimelige andel af naturlig skønhed, og med bjerge, ørkener og havet inden for en relativt kort køretur kan det betragtes som det bedste fra USA. WorldMark Cathedral City er toppen af ​​ørkenoplevelser, med landskaber, der ikke ligner noget, vi har her i Storbritannien. Et perfekt tilflugtssted, når du vil gå amok med familien eller en tæt gruppe venner, dette er en fantastisk timeshare mulighed for folk, der unddrager sig det stille liv!

Køb af Worldmark Cathedral City timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Worldmark Cathedral City før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Worldmark Catherdral City, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Worldmark Cathedral City

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Worldmark Cathedral City ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Worldmark Catherdral City.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Worldmark Catherdral City kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.