Foto af Worldmark Catherdral City
Foto af Worldmark Catherdral City
Foto af Worldmark Catherdral City
Foto af Worldmark Catherdral City
Foto af Worldmark Catherdral City

Adresse: 67-707 30th Ave., Cathedral City, CA 92234, USA
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Worldmark Catherdral City? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Palm Springs er et af de steder med en næsten mytisk kvalitet til det, og det er nemt at se hvorfor. Californien har mere end sin retfærdige andel af den naturlige skønhed og med bjerge, ørkener og havet alt inden for en relativt kort køretur, det kan betragtes som det bedste i USA. WorldMark Cathedral City er toppen af ​​ørkenoplevelser, med sceneri i modsætning til noget, vi har her i Storbritannien. En perfekt tilflugtssted for, hvornår du vil blive sur med familien eller en tæt gruppe venner, dette er en stor timeshare mulighed for folk der skræmmer det stille liv!

Køber Worldmark Catherdral City timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Worldmark Catherdral City før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Worldmark Catherdral City, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Worldmark Catherdral City

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Worldmark Catherdral City ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Worldmark Catherdral City.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Worldmark Catherdral City kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.