Billede af WorldMark Discovery Bay
Billede af WorldMark Discovery Bay
Billede af WorldMark Discovery Bay
Billede af WorldMark Discovery Bay
Billede af WorldMark Discovery Bay

Adresse: 141 Orcas Drive, Port Townsend, WA, 98368, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.worldmarktheclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i WorldMark Discovery Bay? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


WorldMark Discovery Bay i Port Townsend, Washington er et sted for bedring. Når tidsplaner, møder og en overvældende mængde arbejde har tæret dig, en timeshare flugt her befrier dig for det hele. Resortets afslappende beliggenhed ved vandet med adgang til stranden er kun begyndelsen. Lad bjerget og havudsigten stille dit sind. Tag lange rolige gåture, få en langsom eftermiddag med te og crumpets, og brug mange timer på hvalsafari i fred. Forbløffende, hvad en ændring af tempo og atmosfære gør ved dig. Det er helbredende og genoprettende, lige hvad du behøver for at komme på fode igen.

WorldMark Discovery Bay faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Strand, Sejlsport, Fiskeri, Spillehal, Handicap-enhed, Tøjvask, Legeplads, Svømmebassin (indendørs), Tennis, Spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (15.0 miles), Kasino (8.0 miles), alpint skiløb (48.0 miles), Golf (10.0 miles), købmand (2.0 miles), Frisør (12.0 miles), Health Club (12.0 miles), sø (5.0 miles) ), Live underholdning (15.0 miles), medicinske faciliteter (15.0 miles), Restaurant (2.0 miles), shoppingområde (15.0 miles),
Lufthavn
Seattle - (104 miles - 167 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af WorldMark Discovery Bay timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej WorldMark Discovery Bay før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med WorldMark Discovery Bay, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos WorldMark Discovery Bay

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge WorldMark Discovery Bay ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med WorldMark Discovery Bay.

Alle søger Sælge timeshare Brug af WorldMark Discovery Bay kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.