Billede af Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve
Billede af Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve
Billede af Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve
Billede af Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve
Billede af Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve

Adresse: 1280 Ten Mile Dr, Granby, CO 80446, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.worldmarktheclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Worldmark Granby? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


WorldMark Granby - Rocky Mountain Preserve i Colorado, USA er beliggende næsten otte tusind fod over havets overflade og med udsigt over Continental Divide og Rocky Mountain National Park. timeshare ejerskab får.

Hver af de firestjernede lejligheder med aircondition udstråler rustik elegance. Designet trækker fra de barske Rocky Mountains blandet med elementer, der afspejler en historisk mineby. Kvalitetsfaciliteter monteret i hver og en inkluderer et opholdsområde, sovesofa, kabel-tv, dvd-afspiller og stereoanlæg med cd-afspiller, internet, køkken, gasgrill og spisestue, badeværelse med hårtørrer og terrasse. Alle disse værelser har også udsigt over den Craig Stadler-designede Grand Elk Golf Club, og Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere minder gæster om at nyde de nedsatte green fees her.

Der er et kasino på stedet samt et fitnesscenter, sæsonåben udendørs pool, spabad og sauna. Selvparkering og et business-center er også tilgængelige. WorldMark Granby - Rocky Mountain Preserve er også tæt på tre nationale skove og varme kilder. Der er masser af aktiviteter at nyde på enhver årstid. Vandring, fiskeri og ridning er fantastisk om sommeren, mens langrend og alpint skiløb, snescooterkørsel, isfiskeri og hundeslæde er perfekte om vinteren.

Køb af Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Worldmark Granby - Rocky Mountain Preserve kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.