Foto af Worldmark Indio
Foto af Worldmark Indio
Foto af Worldmark Indio
Foto af Worldmark Indio
Foto af Worldmark Indio

Adresse: 42-151 Worldmark Way, Indio, CA 92203, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.worldmarktheclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Worldmark Indio? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


WorldMark Indio i Californien, USA er synonymt med familiehygge. Solskin året rundt, sensationelle vandelementer og en central beliggenhed i Coachella-dalen sikrer, at der er noget for enhver smag. Resortet støder op til golfklubben ved Terra Lago og er tæt på Indio centrum, Fantasy Springs Resort Casino og Palm Springs Aerial Tramway.

Køb af Worldmark Indio timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Worldmark Indio før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Worldmark Indio, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Worldmark Indio

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Worldmark Indio ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Worldmark Indio.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Worldmark Indio kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.