Billede af Wyndham Reef Resort
Billede af Wyndham Reef Resort
Billede af Wyndham Reef Resort
Billede af Wyndham Reef Resort
Billede af Wyndham Reef Resort

Adresse: 2221 Queens Highway, Colliers Bay, Cayman Islands
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.wyndhamcayman.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Wyndham Reef Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Wyndham Reef Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Strygejern og strygebræt til rådighed, Vækkeur / clockradio, internetadgang: Højhastighedsadgang, Hårtørrer, Badeværelse toiletartikler
Resort faciliteter
Spa, Swimmingpool, Træningscenter, Sportsbaner / Baner Sportsbaner Type: Basketball, Renseri / vaskeservice, Flersproget personale, Biludlejning, Concierge-reception / -service Tøjvask
Nærliggende faciliteter
Hæveautomat / Bank, Shopping, Medicinsk facilitet (8km)
Lufthavn
Owen Roberts International Airport
Tjek ind / ud
Lørdag 16: 00

Køb Wyndham Reef Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Wyndham Reef Resort før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Wyndham Reef Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Wyndham Reef Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Wyndham Reef Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Wyndham Reef Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Wyndham Reef Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.