Billede af Wyndham Residences at Sunningdale Village
Billede af Wyndham Residences at Sunningdale Village
Billede af Wyndham Residences at Sunningdale Village
Billede af Wyndham Residences at Sunningdale Village
Billede af Wyndham Residences at Sunningdale Village

Adresse: Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Wyndham Residences at Sunningdale Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En anden juvel i Wyndham-kronen, Wyndham Residences at Sunningdale Village er både et stimulerende og afslappende feriested for den kræsne timeshare or Fraktioneret ejerskab køber. Beliggende på den spændende ø Tenerife, Spanien, dette feriested er en ideel pasform for alle - uanset om du bare ønsker at være væk fra dine dage ved poolen eller udforske de smukke omgivende områder.

Besøg Los Abrigos, en malerisk fiskerby, der byder på utrolige seafood restauranter; Playa de las Americas, hvor du ikke finder nogen ende på festmuligheder; Eller endda Tiede National Park med sit berømte månelandskab.

Hvis du er et hjemmemenneske selv på ferie, tilbyder resortet meget i form af underholdning på resortet, arrangeret af dets helt eget Team Marina. Den store udendørs pool har sin egen snackbar til måltider ved poolen, og børn vil nyde den fuldt administrerede børneklub og børnepool. Køb dagligvarer fra butikken på stedet, og nyd nogle kulinariske lækkerier i dit køkken, og nyd udsigten ud over La Gomera fra din balkon, mens du spiser i komfort. Til alt hvad du kan ønske dig timeshare or Fraktioneret ejerskab og mere, Rejse og fritid gruppe præsenterer til videresalg af Wyndham Residences i Sunningdale Village.

Wyndham Residences på Sunningdale Village Facilities

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (7.0 miles), Bådsejlads (9.0 miles), Casino (7.0 miles), Motion (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medicinsk Udstyr (7.0 miles), Scuba Dykning (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vandski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb af Wyndham Residences på Sunningdale Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Wyndham Residences i Sunningdale Village, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Wyndham Residences i Sunningdale Village, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Wyndham Residences i Sunningdale Village

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Wyndham Residences på Sunningdale Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Wyndham Residences at Sunningdale Village.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Wyndham Residences i Sunningdale Village kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.