Billede af TravelSmart VIP Vacations
Billede af TravelSmart VIP Vacations
Billede af TravelSmart VIP Vacations
Billede af TravelSmart VIP Vacations
Billede af TravelSmart VIP Vacations

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.travelsmartvip.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos TravelSmart VIP Vacations


TravelSmart VIP blev etableret i 2012, deres mål er at levere enestående service og altid stræbe efter at overgå deres medlemmers forventninger. TravelSmart tilbyder prisvindende luksusresorts i 6 lande i hele Caribien. Oprindeligt opererede på et trestjernet hotel i Punta Cana, og de har nu et rejsenetværk med mere end 100 destinationer over hele kloden. Hvert år tilbydes helt nye luksus Club Resorts til medlemmer at vælge imellem.

TravelSmart VIP medlemsfordele går ud over en typisk timeshare erfaring. Modtag udelt opmærksomhed og service fra deres dedikerede medlemsserviceteam på alle deres klubresorts, samt eksklusiv VIP-adgang til Diamond Club-områder og et udvidet rejsenetværk, der giver dig mulighed for at besøge mere end 100 lande verden over.

Køb af TravelSmart VIP Vacations timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej TravelSmart VIP Vacations før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med TravelSmart VIP Vacations, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos TravelSmart VIP Vacations

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge TravelSmart VIP Vacations ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med TravelSmart VIP Vacations.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge TravelSmart VIP Vacations kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.