Billede af Holiday Club Jardin de Amadores, Gran Canaria
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Holiday Club Jardin de Amadores
Gran Canaria


Til salg: £ 1,850 *
Feriested: Holiday Club Jardin de Amadores
Land: Gran Canaria
Uge: 13
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Jardin de Amadores, Calle Roque de Los Muchachos, Mogan, 35130, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien

Forhør om denne ejendom
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Beskrivelse af feriestedet

Beliggende på den smukkeste strand i Gran Canaria, Spanien, Se på Jardin de Amadores for timeshare Med forskel. Designet og modelleret efter de berømte Babyloniske Hængende Haver, som var til eksklusiv brug af royalty, vil du virkelig føle dig som en konge eller dronning mens du er på ferie ved dette feriested. Et tropisk paradis venter på dig og byder på flotte haver med roligere områder til læsning og fredelig eftertanke, vandfald og boblebade, et fitnesscenter med pool og sauna og alt hvad du kan ønske dig til en ferie fuld af stil. Din store, luftige lejlighed - adgang til en lille bro, der føjer til din følelse af privatlivets fred - indeholder alt hvad du behøver for din tilbagetrækning, herunder komplette køkkenfaciliteter og et dybt badekar placeret udelukkende til din luksus og afslapning.

Shopping ligger tæt på i Europa Center, og Amadores Beach er praktisk talt lige uden for din dør. Nyd den fantastiske panoramaudsigt over solopgange og solnedgange fra din rummelige terrasse, og sørg for at prøve hotellets La Vista-restaurant til internationale retter, der passer til enhver smag. Rejse og fritid gruppe Er stolt af at præsentere denne bedøvelse timeshare Resort-overvej Jardin de Amadores til din næste ferie investering.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Spillehal, Elevator, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Bådsejlads (1.0 miles), Casino (11.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (1.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Health Club (Nærliggende), Live Entertainment Nærliggende), Medicinsk faciliteter i nærheden, Restaurant i nærheden, Sauna i nærheden, Snackbar (i nærheden), Spabad i nærheden, Squash i nærheden, Vandski (1.0 miles), Windsurfing (1.0 miles)
Lufthavn
Las Palmas - (32 miles - 51 km)

Tjek ind / ud
Lørdag, mandag, onsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 3108 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.