Billede af Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, Madeira
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Madeira


Til salg: £ 2,500 *
Feriested: Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Land: Madeira
Uge: 47
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, Rua Simplício dos Passos, 31 Funchal, 9004-576 Funchal, Madeira, Portugal

Forhør om denne ejendom
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Beskrivelse af feriestedet

Pestana Promenade Hotel Ocean Resort er fundet på øen Madeira og har et af de største poolkomplekser på øen, og med 1,100 kvadratmeter indendørs og udendørs svømmebassiner er det nemt at se hvorfor. Svømning områder på feriestedet omfatter en infinity pool, skødet pool og en tropisk lagune. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere ved, at du finder en god række ting at lave i nærheden, såsom at besøge en af ​​de lokale restauranter, tage lokale ture eller få mest muligt ud af stranden.

Beliggende i Funchal, Portugal, er dette RCI Gold Crown Resort en oceanfront ejendom med et brasiliansk design og store opholdsrum. Fundet foran promenaden strækker sig fra Lido Praia Formoso Beach, vil gæsterne finde de fleste af værelserne med havudsigt. Faciliteterne på feriestedet omfatter de forskellige poolområder, fitnesscenter og fitnesscenter, spabad, spa-restaurant og bar.

timeshare Videresalg på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort kommer i en række studio-, 1- og 2-værelses enheder. Studio-enheder kan privat sove to personer, mens en-og to-værelses enheder kan privat sove mellem fire og seks personer. Lejlighederne er veludstyrede og indrettede til en høj standard.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Dette er en sydvendt DeLuxe lejlighed med udsigt over swimmingpools og haver. Der er en fremragende balkon med stole, bord og liggestole. Der er to badeværelser: Badeværelse 1. Runde hjørne i bruseniche, bad, to håndvaske, toilet, bidet. etc Badeværelse 2. Brusebad, toilet, bidet, håndvaske mv. Udstyret køkken, der fører gennem til opholdsstue med skriveborde mv. Indbyggede garderobeskabe i soveværelset.


Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 700 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.