Billede af Sunset Bay Club i Torviscas, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Sunset Bay Club i Torviscas
Tenerife


Til salg: £ 2,500 *
Udvej: Sunset Bay Club i Torviscas
Land: Tenerife
Uge: 36
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Calle Navarro Numero 1, Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom
Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Beskrivelse af feriestedet

Alt er til stede ved Sunset Bay Club i Torviscas, lige uden for Playa de las Americas i Tenerife, Spanien - især hvis det du søger i dit timeshare ejerskab er nogle af de fineste boliger på De Kanariske Øer. Ikke kun vil du opleve rummelige lejligheder og førsteklasses faciliteter, du får også mulighed for at drage fordel af store balkoner for at nyde den fantastiske naturskønne udsigt, der kun kan findes på De Kanariske Øer. De hvide kubiske enheder spredt ud over feriestedet minder dig om kystgrækenland, mens du slapper af på en liggestol ved en af ​​de to store swimmingpools - opvarmet og uopvarmet.

Sunset Bay Club på Torviscas passer til enhver form for flugt, uanset om du er familie, par, gruppe eller solo rejsende - der er noget for enhver smag med dette feriested med familievenlige strande og barer sammen med det pulserende Veronicas natteliv bare ti minutter ' gå væk. Rejse og fritid gruppe Er begejstrede at tilbyde til videresalg timeshare Egenskaber ved dette feriested ved at vide, at hvis det er sol, hav, sand og utrolige lokale restauranter, du leder efter, bliver du ikke skuffet.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Vaskeri, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool
Nærliggende faciliteter
Strand, Bådsejlads, Kasino, Træningsudstyr, Fiskeri, Golf (3.0 miles), Frisør, Gym, Ridning, Liveunderholdning, Sauna, Dykning, Squash, Tennis, Vandski, Whirlpool / Hot Tub, Wind Surfing (1.0 miles )
Lufthavn
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)

Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1252 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.