Billede af Pestana Grand Hotel, Madeira
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Pestana Grand Hotel
Madeira


Til salg: £ 3,500 *
Feriested: Pestana Grand Hotel
Land: Madeira
Uge: 23
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugal

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Pestana Grand Hotel ligger i den sydlige del af Funchal, Madeira, og har fordelene ved et mildt middelhavsklima året rundt - herunder havtemperaturer fra 18C gennem forår og temperaturer mellem 24C og 26C i løbet af sommeren. Dette gør regionen et godt sted at eje timeshare.

Regionen Madeira er berømt for sin vin, god mad, rig historie, kultur og dets smukke landskaber. Øen er også populær for sine udendørs aktiviteter såsom vandreture, golf og dykning på grund af den store ægthed af arter med flere dykkerskoler tilgængelige i lokalområdet.

Pestana Grand Hotel selv tilbyder et venligt og indbydende miljø med en fantastisk udsigt over havet og de høje klipper Cabo Girao. Som en af ​​de sidste resterende oceanfront egenskaber langs kysten af ​​Funchal er det en rigtig skat. Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere mener, at dette feriested er et godt valg, da det tilbyder en bred vifte af funktioner: et smukt fuld service spa med indendørs pool, omfattende udvalg af restauranter, barer og den største hotelpool på øen. Der er også en bred vifte af lokale restauranter plus to supermarkeder i nærheden.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, del / minikøkken), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fitnessrum, Spillehal, Frisør, Gym, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Spabad /
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Vandski (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Funchal / Santa Catarina - (16 miles - 25 km)

Tjek ind / ud
(Uger) mandagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

1 soveværelse deluxe penthouse lejlighed sover 4. Øverste etage (6th), i nøjagtigt centrum med havudsigt og dobbelt balkon. En-suite soveværelse + separat badeværelse. Stue, fuldt udstyret køkken og spiseplads. 2 sæt af terrassedøre fra stue og soveværelse giver adgang til dobbelt balkon. Uge 23 er i fyrværkeri måned.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2380 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.